2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Orhun Programı Kabul Sonuçları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Orhun Programı Kabul Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Giden Öğretim Üyesi Sonuçları için tıklayınız.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Giden Öğrenci Sonuçları için tıklayınız.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gelen Öğretim Üyesi Sonuçları için tıklayınız.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gelen Öğrenci  Sonuçları için tıklayınız.

Açılan dersler hakkında sorularınız için Üniversitemiz Orhun Birim Koordinatörleri ile iletişim kurunuz.

Üniversitemize gelecek öğrencilerin, Üniversitelerinin Orhun koordinatörleriyle iletişime geçerek Öğrenim Protokollerini 31 Temmuz 2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Incoming students should contact the Orhun coordinators of their universities and submit their Learning Protocols by 31 July 2023.

• 30 Haziran, 2023