2022-2023 Akademik Yılı Güz-Bahar Dönemi Orhun Değişim Programı Başvuruları Başladı!

• 27 Mayıs, 2022

Bilindiği üzere Türk Keneşi Türk Üniversiteler Birliği tarafından geliştirilen “Orhun Süreci” öğrenci-öğretim elemanı değişim programında, 6-7 Nisan 2017 tarihlerinde Bişkek’te Dönem Başkanı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin (KTMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda “Türk Keneşi Türk Üniversiteler Birliği Orhun Değişim Programı Yönetmeliği Taslağı” müzakere edilip kabul edildikten sonra uygulama aşamasına geçilmiştir.

2022-2023 Akademik Yılı Güz-Bahar Yarıyılları için aşağıda listesi verilmiş Türk Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin ilan edilen bölümlerinde bir dönem öğrenim görmek isteyen Lisans, Yüksek Lisans (ders aşamasında olmalı) ve Doktora (ders aşamasında olmalı) düzeyindeki öğrenciler ve Öğretim Elemanları için ORHUN değişim programı başvuruları başlamıştır.